— BOTIGA ONLINE

Ecommerce: Comercialitzar emocions

Cada transacció, una història d’amor.

Entenem que una botiga en línia és molt més que un simple punt de venda; és un espai on la teva marca es troba cara a cara amb el consumidor. El nostre objectiu és transformar aquest espai en un lloc on cada clic convida a l’exploració i cada compra es converteix en una UX d’alt nivell.

Combinem l’art del disseny amb la ciència de la venda en línia. Creem ecommerce que són intuïtives, fàcils de navegar i dissenyades per maximitzar la conversió de visitants en clients. Cada element, des de la pàgina d’inici fins a la passarel·la de pagament, és optimitzat per a una experiència d’usuari fluida i atractiva.

Ens especialitzem en plataformes d’ecommerce com Shopify i WooCommerce, oferint solucions personalitzades que s’adapten a les necessitats úniques de cada client. A més, integrem eines de màrqueting digital per atraure trànsit, optimitzem el SEO per a màxima visibilitat, i proporcionem anàlisis detallades per a una presa de decisions estratègiques. Amb Esolvo Comunicació, el teu ecommerce no només ven, sinó que connecta i fidelitza.

Clients destacats

Els nostres clients formen part de la família Esolvo Comunica, els acollim i involucrem com un més de l’equip en tot el procés.

Líder en solucions de seguretat i protecció
Experts en assessorament laboral a Girona
Empresa dedicada a l’enginyeria i construcció
Empresa especialitzada en climatització
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926