— EMAIL MÀRQUETING

Email Màrqueting: Xiuxiuejant a la safata d'entrada

Desvetllem el poder de la persuasió en cada correu. Componem simfonies que captiven, convencen i enamoren des de la primera nota.

Dominem l’art de l’email màrqueting, una eina clau per a construir i mantenir una relació sòlida amb els teus clients. Entenem com crear campanyes d’email que no només s’obren, sinó que també s’actuen.

El nostre enfocament a l’email màrqueting va més enllà de l’enviament massiu de correus. Elaborarem estratègies personalitzades que parlin directament als teus clients, oferint contingut rellevant i d’alt valor. Des de newsletters informatives i corporatives fins a promocions exclusives, cada email és una oportunitat per a reforçar la teva marca i estimular la fidelització.

Ens centrem en la creació de continguts atractius i dissenys captivadors que garanteixen que els teus missatges destaquin en una safata d’entrada plena. Utilitzem segmentació avançada i personalització per a assegurar que els missatges siguin rellevants per a cada receptor, augmentant així les taxes d’obertura i de clics.

A més, realitzem un seguiment detallat de les mètriques per a mesurar l’èxit de cada campanya, utilitzant aquestes dades per a optimitzar contínuament les estratègies. Amb Esolvo Comunicació, les teves campanyes d’email màrqueting no només arriben, sinó que connecten, convencen i converteixen.

Clients destacats

Els nostres clients formen part de la família Esolvo Comunica, els acollim i involucrem com un més de l’equip en tot el procés.

Líder en solucions de seguretat i protecció
Experts en assessorament laboral a Girona
Empresa dedicada a l’enginyeria i construcció
Empresa especialitzada en climatització
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926