— POSICIONAMENT

SEO: L'alquímia digital

Transformem paraules en or perquè la teva marca esdevingui una llegenda en els cercadors.

Dominem l’art de l’SEO per assegurar que la teva marca no només es veu, sinó que també es troba. Entenem que una bona estratègia SEO és crucial per a la visibilitat i l’èxit en línia.

El SEO no és només sobre paraules clau; és una ciència complexa que implica optimitzar tots els aspectes del teu lloc web per a millorar el seu rendiment en els motors de cerca. Això inclou l’optimització de continguts, la millora de l’estructura del lloc web, l’augment de la velocitat de càrrega, i la implementació d’estratègies de construcció d’enllaços de qualitat.

El nostre enfocament personalitzat comença amb una anàlisi detallada del teu lloc web i del teu públic objectiu per identificar oportunitats i àrees de millora. Desenvolupem estratègies de SEO que no només incrementen la teva posició en els resultats de cerca, sinó que també milloren l’experiència d’usuari, augmentant així les taxes de conversió.

Sabem que el SEO és un joc de llarga durada. Treballem constantment per adaptar-nos als canvis en els algoritmes de cerca i les tendències del mercat, assegurant que la teva marca no només aconsegueixi una posició privilegiada, sinó que també la mantingui.

seccioSEO

SEM: L'Orfebre dels clics

Més enllà del clic, hi ha la conquesta.

Som experts en SEM, una eina poderosa per augmentar la visibilitat de la teva marca en els motors de cerca de manera ràpida i eficaç. Sabem com aprofitar al màxim les campanyes de pagament per clic (PPC) per posicionar la teva marca davant dels ulls del teu públic objectiu.

El SEM no és només llençar anuncis a l’aire; és una ciència que requereix anàlisi, estratègia i optimització constant. Comencem amb una recerca exhaustiva de paraules clau per assegurar que els teus anuncis arribin a un públic altament interessat. A continuació, creem campanyes atractives i dirigides que criden l’atenció i motiven a l’acció.

El nostre enfocament inclou una gestió detallada del pressupost per a maximitzar el retorn d’inversió (ROI). Monitorem i ajustem les campanyes constantment per a optimitzar els resultats, utilitzant dades en temps real per a fer ajustos precisos que incrementin l’eficàcia dels anuncis.

Convertim el SEM en un motor de creixement per a la teva empresa, atraient trànsit de qualitat al teu lloc web i convertint visitants en clients. No només gestionem campanyes; creem oportunitats perquè la teva marca brilli en el competitiu món digital.

seccioSEM

Clients destacats

Els nostres clients formen part de la família Esolvo Comunica, els acollim i involucrem com un més de l’equip en tot el procés.

Líder en solucions de seguretat i protecció
Experts en assessorament laboral a Girona
Empresa dedicada a l’enginyeria i construcció
Empresa especialitzada en climatització
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926