Sis formes en què les aplicacions de Google utilitzen la IA per ajudar-te cada dia

17 de juny de 2024
17 de juny de 2024 esolvo
Descobreix Google intel·ligència artificial per ajudar cada dia a millorar la teva vida diària amb les seves eines especialitzades.

Ens apassiona la tecnologia i com aquesta pot millorar la nostra vida diària. Una de les àrees més fascinants és com Google utilitza la intel·ligència artificial (IA) per facilitar-nos les tasques quotidianes.

Us presentem sis formes vitals en què les aplicacions de Google aprofiten la IA per ajudar-te cada dia.

1. Correus electrònics intel·ligents amb Gmail

Gmail no és només un servei de correu electrònic; és una eina intel·ligent que et pot estalviar temps i esforç. Gràcies a la IA, Gmail pot suggerir respostes automàtiques i ordenar els correus en categories com Principal, Social i Promocions, ajudant-te a gestionar el teu correu de manera més eficient.

2. Predicció de text amb Google docs

Google Docs utilitza la intel·ligència artificial per predir el text mentre escrius. Això no només fa que la redacció sigui més ràpida, sinó que també redueix els errors tipogràfics i millora la coherència dels teus documents. La funció de “Smart Compose” és una gran ajuda per als que escriuen molt diàriament.

3. Organització d’imatges amb Google photos

Google Photos fa servir la IA per organitzar les teves fotos automàticament. La tecnologia de reconeixement d’imatges permet etiquetar persones, llocs i objectes, facilitant la cerca de qualsevol foto en qüestió de segons. A més, la funció de creació automàtica d’àlbums és un plus per a la teva organització personal.

4. Traduccions instantànies amb Google translate

Google Translate és una de les aplicacions més utilitzades a nivell mundial, i gran part del seu èxit es deu a la IA. Pot traduir textos, àudios i fins i tot imatges en temps real, trencant barreres lingüístiques i facilitant la comunicació global.

5. Planificació i gestió del temps amb Google Calendar

Google Calendar utilitza la IA per oferir suggeriments intel·ligents sobre la planificació del teu temps. Et pot proposar hores per a reunions en funció de la disponibilitat dels participants i fins i tot suggerir llocs de trobada basats en la ubicació dels assistents.

6. Assistència virtual amb Google Assistant

Google Assistant és el teu assistent personal basat en IA, disponible per ajudar-te en qualsevol moment. Des de respondre preguntes fins a gestionar tasques, controlar dispositius intel·ligents de la llar i molt més, Google Assistant fa la teva vida molt més fàcil i organitzada.

A Esolvo Comunica estem sempre atents a com la tecnologia i la IA poden transformar el teu negoci i la teva vida.

Si vols saber més sobre com podem ajudar-te a implementar aquestes tecnologies en les teves estratègies de màrqueting digital, no dubtis a contactar-nos!

, , , , , , , ,
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926