— SOCIAL MEDIA

Desplegant estratègies digitals

La teva marca serà l’eco en l’ànima de la teva audiència.

Ens especialitzem a teixir estratègies de comunicació digital que transcendeixen el simple missatge, ressonant profundament amb l’audiència. En el paisatge digital actual, articular una estratègia comunicativa que sobresurti i estableixi connexions genuïnes és essencial per a qualsevol marca que aspiri a destacar. Som  creatius sense límits i un amb ull clínic per al detall.

Modelem estratègies a mida, teixides a partir d’una comprensió exhaustiva de la teva essència de marca, dels desitjos del teu públic i de les dinàmiques del mercat. Des del dinamisme de les xarxes socials fins a les campanyes de màrqueting digital més avantguardistes, cada moviment que orquestrem busca elevar el teu missatge i potenciar el seu ressò.

El nostre enfocament integra anàlisi de dades, creativitat i les últimes tendències en comunicació digital, assegurant que cada missatge no només arribi, sinó que també enganxi. Treballem per construir una narrativa coherent i captivadora que posi en valor la teva marca i generi una relació sòlida i duradora amb la teva audiència.

No només planifiquem estratègies; creem experiències digitals i creatives que deixen empremta, assegurant que la teva marca no només sigui vista, sinó recordada i valorada.

seccioEstrategiaCommunicacio
En el vast univers de les xarxes socials, cada publicació és com una estrella: pot brillar amb llum pròpia i captar l’atenció de milers d’ulls curiosos.

Creació de continguts: La veu de la marca

Parlar és fàcil; impactar és art.

La creació de continguts va molt més enllà de la simple redacció de textos. Creem històries que captiven, emocionen i connecten amb el teu públic. El nostre equip de creadors de contingut domina l’art de comunicar missatges de manera clara, creativa i impactant.

Entenem la importància de continguts que no només informin, sinó que també inspirin. Per això, cada peça de contingut que desenvolupem és acuradament elaborada, des de blogs informatius i articles SEO fins a continguts multimèdia com vídeos i imatges. El nostre enfocament és sempre personalitzat, assegurant que cada contingut reflecteixi la veu única de la teva marca i parli directament al teu públic objectiu.

La nostra estratègia de contingut integra les últimes tendències en màrqueting digital, optimització per a motors de cerca i anàlisi de dades per garantir que el teu missatge no només arribi, sinó que també ressoni i generi un impacte real. A Esolvo Comunicació, creem continguts que no només atreuen, sinó que també fidelitzen, convertint els teus seguidors en veritables advocats de la teva marca.

seccioCreacioContinguts

Community Manager: L'arquitecte de les xarxes

Construïm ponts on abans hi havia abismes.

El paper del Community Manager és clau en l’èxit de la teva estratègia digital. El nostre equip entén la importància d’una gestió de xarxes socials eficaç, dinàmica i propera.

El nostre servei de Community Manager no només administra les teves xarxes socials; crea, connecta i cultiva relacions. Amb una combinació d’habilitats en redacció, màrqueting digital i servei al client, es converteix en la veu de la teva marca, dialogant i interactuant amb la teva comunitat. A través d’una comunicació autèntica i constant, fomentem la participació, incrementem la fidelitat i potenciem l’abast de la teva marca.

Ens encarreguem de tot: des de la planificació de contingut fins a l’anàlisi de resultats, passant per la gestió de campanyes i la moderació de comentaris. Amb una estratègia personalitzada, ens assegurem que cada missatge ressoni amb el teu públic, reforçant la teva presència en línia i contribuint al creixement sostenible de la teva comunitat. A Esolvo Comunicació, el nostre Community Manager no només gestiona xarxes socials; construeix i manté una comunitat viva al voltant de la teva marca.

seccioCommunityManager

Clients destacats

Els nostres clients formen part de la família Esolvo Comunica, els acollim i involucrem com un més de l’equip en tot el procés.

Líder en solucions de seguretat i protecció
Experts en assessorament laboral a Girona
Empresa dedicada a l’enginyeria i construcció
Empresa especialitzada en climatització
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926