PROJECTE

Big Moto

WEB / ECOMMERCE

Serveis

  • Web
  • Ecommerce

Client

Big Moto

Actualitat

2023

Projecte

Big Moto és una empresa líder del sector de la moto a la província de Girona. Fa anys que es dediquen a la venda de peces de recanvi originals BETA, ja que en son concessionari oficial.

L'objectiu

L’objectiu de la nova pàgina web de Big Moto va ser crear una plataforma d’E-commerce avançada i moderna de gestió logística, que impulsi l’expansió del seu negoci més enllà del taller tradicional. Aquesta iniciativa ha respòs a la necessitat d’adaptar-se als continus canvis del mercat i a la creixent demanda d’una clientela global.
Amb aquesta nova eina digital, Big Moto pretén no només vendre els seus exclusius productes per moto a un públic més ampli, sinó també oferir una UX excepcional.

El concepte

La plataforma es va dissenyar per optimitzar l’experiència de l’usuari, facilitant la navegació a través de les diverses categories de productes disponibles a la web. Es va implementar una arquitectura d’informació robusta i un disseny responsive que garanteix una experiència de compra segura i còmode des de qualsevol dispositiu, ja sigui mòbil o d’escriptori. Aquesta usabilitat avançada assegura que els usuaris dipositin plena confiança en Big Moto quan realitzin compres o explorin la web.

Gràcies a un disseny web intuïtiu i ben estructurat, als usuaris els resulta senzill i agradable navegar i realitzar compres a través de la plataforma. Aquesta harmonia entre la funcionalitat i l’estètica converteix cada visita a la web en una experiència fluida i satisfactòria.

Inspira, connecta i comunica

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Sinyol

SOCIAL MEDIA | WEB
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926