--- Projecte

Sinyol

Social Media

Serveis

  • Social Media
  • Manteniment Web

Client

Sinyol Construccions i Promocions

Any

2023

Projecte

Sinyol gestiona de manera integral qualsevol projecte de construcció. Com a gestor global, porta a terme estudis de viabilitat, enginyeria, arquitectura i construcció.

Sinyol va arribar a Esolvo Comunica amb la necessitat de mantenir la seva web al dia, tècnicament i en l’àmbit de contingut, I per crear una estratègia de comunicació a Xarxes Socials.

L'objectiu

Es va dissenyar una estratègia de comunicació on es van establir perfils en Xarxes Socials a LinkedIn i Instagram. Aquesta planificació inclou la generació de nou contingut i la creació d’una línia visual que reflecteix estèticament els valors que Sinyol desitja transmetre.

L’objectiu és marcar presència en les plataformes on resideix el seu públic objectiu. Paral·lelament, s’ha dut a terme una actualització i posada al dia de la web en aspectes tècnics, incorporant nous continguts i imatges de projectes recents. Això permet mantenir el lloc web actualitzat, augmentant la seguretat i protecció contra possibles atacs externs.

Disseny
Social Media
Posicionament

El concepte

Definim una proposta visual pels comptes de Xarxes Socials de Sinyol Construccions, amb la qual reflectir l’harmonia, l’ordre i el disseny en totes les publicacions de les construccions que han realitzat. El nostre objectiu és transmetre la passió i dedicació que posen en cada projecte a través d’un feed curosament dissenyat i visualment atractiu.

Els seguidors podran apreciar tant l’estètica com el missatge inspirador que es desprèn de cada publicació.

Aquesta proposta permetrà que els seus comptes de Xarxes Socials siguin una eina per atreure nous clients i consolidar la seva reputació.

Identitat visual

Per aconseguir una coherència estètica, utilitzem un esquema de colors que ressalta l’essència dels seus projectes. En concret, hem triat el color beix com a fons predominant. El beix evoca calma, naturalitat i elegància, i es relaciona perfectament amb els colors emprats en les seves construccions. Utilitzant aquest color de fons, obtindrem una sensació de continuïtat i cohesió.

Tipografia
Antic Didone
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Paleta de colors
Inspira, connecta i comunica

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Climatrol

WEB | SOCIAL MEDIA | SEO
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926