PROJECTE

Climatrol

Web / Social Media / SEO

Serveis

  • Web Design
  • Social Media
  • SEO

Client

Climatrol

Any

2022

Projecte

Climatrol és una empresa especialitzada en solucions de climatització industrial per a una àmplia varietat de projectes i instal·lacions.

Va arribar a Esolvo Comunica amb la necessitat d’actualitzar la seva web, adaptant-la a la seva nova imatge corporativa, i per crear una estratègia de comunicació a Xarxes Socials.

L'objectiu

Climatrol, capdavantera en oferir solucions avantguardistes per a instal·lacions, va constatar que la seva empremta digital no era fidel a la seva imatge de marca contemporània ni al seu compromís amb l’eficiència i la innovació.

Així, es va llançar en l’ambiciós desafiament de reconstruir de zero la seva pàgina web, amb l’objectiu d’exhibir al món la seva identitat revitalitzada.

WEB DESIGN
SOCIAL MEDIA
SEO

El concepte

El procés va iniciar-se amb una intensa etapa de planificació, immersos en la tasca de captar plenament els objectius i els valors de Climatrol. Es va establir una estratègia enfocada a ressaltar els pilars fonamentals de l’empresa: la simplicitat, l’eficiència i el pragmatisme.

Vam realitzar una investigació detallada dins l’àmbit de la climatització i sobre els seus principals competidors. Es van recollir fonts d’inspiració per al disseny i es van crear esbossos inicials. L’objectiu era configurar una UX que fos no només atractiva, sinó també intuïtiva.

La nova web de Climatrol va ser rebuda amb una reacció entusiasta tant de clients com de visitants. Va aconseguir reflectir amb precisió la identitat moderna de l’empresa, alhora que simplificava la interacció amb els serveis oferts per Climatrol. A més, el lloc va experimentar un augment significatiu en la seva visibilitat en línia, captivant nous clients i reforçant la seva presència en el sector.

Aquest exemple subratlla el poder d’un disseny web optimitzat, captivador i contemporani per revolucionar la imatge digital d’una empresa, impulsant així el seu creixement i reeiximent en el mercat competitiu actual.

Solucions que parlen per si soles

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Izacat

BRANDING & DESIGN | WEB
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926