PROJECTE

Izacat

Branding / Web Design

Serveis

  • Branding & Design
  • Web

Client

Izacat

Any

2022

Projecte

Izacat és una destacada consultoria especialitzada en el sector farmacèutic que es dedica a proporcionar serveis integrals d’assessoria comptable, financera, legal i administrativa. La seva missió és ajudar les farmàcies a assolir les seves metes i objectius de negoci de manera eficient i efectiva.

L'objectiu

En el procés de desenvolupament de la imatge de marca i el disseny de la nova pàgina web d’Izacat, ens vam enfrontar a un emocionant desafiament per capturar l’essència de l’empresa i transmetre-la a través de tots els aspectes visuals i funcionals dels quals disposàvem. El logotip d’Izacat, sent la seva firma i el principal identificador de l’organització, va jugar un paper fonamental en aquesta evolució.

Un cop dissenyat el logotip es va establir com el fonament de la seva identitat de marca, el vam incorporar en el disseny de la pàgina web d’Izacat. La web es va planificar meticulosament per proporcionar als seus visitants una experiència intuïtiva i valuosa.

Manual d’Identitat
Web design
Branding

El concepte

El logotip d’Izacat és molt més que una simple imatge; és l’essència mateixa de la seva organització. Dissenyat meticulosament per reflectir els seus valors i la seva identitat de marca, incorpora elements que simbolitzen la creu de la salut i el sector farmacèutic, així com la unió entre l’assessorament i la farmàcia.

Les formes úniques del logotip combinen línies suaus que evocant modernitat amb formes angulars que transmeten fermesa i caràcter. Aquesta fusió d’estils representa la convergència entre el món farmacèutic i el de l’assessorament, creant una identitat visual distintiva que captura l’essència d’Izacat.

Identitat Visual

L’ús adequat dels colors, formes i tipografia en el logotip d’Izacat ressalta la importància de la comunicació visual efectiva en el disseny de la marca. Els colors triats transmeten confiança i professionalisme, la qual cosa pot influir en la percepció dels clients sobre l’empresa. La forma del logotip evoca l’essència del sector farmacèutic i l’estabilitat, la qual cosa pot establir una connexió immediata amb el públic objectiu.

Tipografia
Roboto
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Paleta de colors
Treballem amb la seriositat d’un nen quan juga

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Sepir

BRANDING & DESIGN
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926