PROJECTE

Sepir

Branding & Design

Serveis

  • Branding & Design

Client

Sepir

Any

2024

Projecte

SEPIR, líder en solucions de seguretat i protecció, es defineix per la seva dedicació a proporcionar serveis excepcionals amb un enfocament centrat en el client. La seva missió és protegir el que més importa.

L'objectiu

En el procés de desenvolupament de la identitat de marca de Sepir, hem treballat de valent per redissenyar la seva imatge corporativa, oferint una nova perspectiva que reflecteix la seva essència i valors.

Des del logotip fins als colors i tipografies, tot està dissenyat amb cura per reflectir la professionalitat i el compromís de Sepir amb els seus clients i la seguretat.

El nou manual de marca de Sepir ha estat creat amb un objectiu clar: garantir la coherència i la consistència en tots els aspectes de la seva identitat. Amb pautes específiques, proporcionem les eines necessàries per mantenir una imatge uniforme en tots els punts de contacte amb la marca.

MANUAL DE MARCA
APLICACIONS
BRANDING

El concepte

La base d’aquest disseny se centra en la paraula “SEPIR”, presentada en majúscules amb una tipografia sans serif, transmetent una imatge de modernitat i claredat. La lletra “S” incorpora de manera subtil una il·lustració de la muntanya, fent referència al pic de Comapedrosa a Andorra.

Jugant amb l’element lineal, mantenim una connexió amb l’essència del logotip anterior, assegurant alhora la llegibilitat de la marca.

Amb un disseny net i clar, el logotip transmet la seguretat i la professionalitat que defineixen SEPIR. La combinació de la tipografia sans serif i l’element lineal crea una imatge moderna i actualitzada, alineada amb els seus valors i compromisos.

És important destacar que, tot i incorporar elements nous, hem preservat l’essència del logotip anterior. Aquesta continuïtat simbolitza la seva evolució, mantenint la connexió amb la història i les arrels de la marca.

Identitat Visual

El color i les tipografies treballen conjuntament per crear una identitat visual cohesionada i memorable per a Sepir, reforçant la seva reputació com a empresa de confiança i professionalitat en el camp de la seguretat.

La paleta de colors ha estat seleccionada per al seu ús en les comunicacions i projectes de Sepir Seguretat. Els colors primaris inclouen el blau indigo, que representa la seguretat i la professionalitat de l’empresa, junt amb el blau safir, que representa modernitat i claredat. Els colors addicionals són el gris d’antracita i el gris clar per a subratllar la serietat de la seva empresa.

Les tipografies seleccionades són fonamentals per a la cohesió i la consistència de la marca. La tipografia sans serif utilitzada en el logotip és moderna i clara, reflectint la visió contemporània de Sepir. A més, la tipografia de pal secundària afegeix una dimensió addicional de llegibilitat i facilitat de lectura en tots els materials de comunicació.

Tipografia
Glacial Indifference
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Tipografia
Roboto
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Paleta de colors
Inspira, connecta i comunica

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Cuines Xirgu

WEB | SEO
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926