PROJECTE

Cuines Xirgu

Web / SEO

Serveis

  • Web
  • SEO

Client

Cuines Xirgu

Any

2023

Projecte

Des de fa més de tres dècades, Cuines Xirgu es dedica a l’especialització en disseny, venda i instal·lació de cuines, col·laborant estretament amb els millors proveïdors per garantir un nivell de qualitat superior i un servei a mida.

L'objectiu

Durant el procés de renovació de la imatge de marca i el disseny del nou lloc web de Cuines Xirgu, ens vam enfrontar a un repte bastant complex: capturar l’essència de l’empresa  i reflectir-la en cada element visual i funcional des d’un vèrtex modern i actual. La web es va planificar detingudament amb l’objectiu d’oferir als visitants una experiència d’ús intuïtiva i valuosa. A més, s’ha realitzat el SEO per posicionar les paraules clau del sector.

Cuines Xirgu ens va confiar l’actualització de la seva identitat visual cap a un concepte més modern, tenint en compte que no havien realitzat cap actualització en els últims 30 anys. Actualitzar una imatge de marca tan arrelada, però alhora tan necessitada de renovació, va ser tot un desafiament per a nosaltres. Finalment, vam aconseguir el resultat desitjat pel client: continuar transmetent els mateixos valors, però adaptant-los a un canvi generacional en la direcció de l’empresa.

El concepte

Partíem de la base d’un isòtop que representava la C i la X de Cuines Xirgu. El que vam plantejar és d’integrar la càrrega gràfica d’aquest símbol dins un mateix enquadrament, i que donés aquelles pinzellades d’illa central i encimera de cuina moderna, i que al mateix temps donés la informació gràfica d’una manera clara.

Les formes singulars del logotip apleguen línies fluides que suggereixen modernitat amb contorns angulars que projecten solidesa i personalitat. Aquesta integració d’estils simbolitza la fusió entre l’expertesa culinària i el disseny innovador, configurant una identitat visual única que encapsula l’essència de Cuines Xirgu.

Treballem amb la seriositat d’un nen quan juga

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

The New Gem

WEB
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926