PROJECTE

The New Gem

WEB / ECOMMERCE

Serveis

  • Web
  • Ecommerce

Client

The New Gem

Any

2023

Projecte

Des de 1996, a The New Gem Ceramic, es dediquen a la producció i desenvolupament de components d’enginyeria en ceràmiques tècniques o avançades. Aquesta trajectòria els ha portat a un projecte fascinant: transcendir els confins de l’enginyeria tradicional per explorar l’art de la joieria.

L'objectiu

L’objectiu de la nova web de New Gem va ser proveir-los d’una plataforma dEcommerce potent i moderna que els assistís en l’expansió de la seva línia de negoci més enllà de les fronteres del seu atelier.

Aquesta iniciativa va néixer de la necessitat d’adaptar-se als canvis constants del mercat i de respondre a la creixent demanda d’un públic global. Amb aquesta nova eina digital, New Gem busca no només comercialitzar les seves exclusives peces de joieria en ceràmica a una audiència més àmplia, sinó també a oferir una experiència d’usuari impecable i enriquidora.

El concepte

La plataforma està dissenyada per ser intuïtiva, facilitant als usuaris la navegació a través de les diferents col·leccions i productes, així com la realització de compres de manera segura i còmoda des de qualsevol racó del món

S’ha posat un èmfasi especial en la presentació visual dels productes, assegurant que cada peça sigui mostrada amb detall i elegància, capturant l’essència i la qualitat que caracteritza a New Gem.

Inspira, connecta i comunica

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Sinyol

SOCIAL MEDIA | WEB
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926