PROJECTE

EGEIN Engineering & Construction

WEB / SEO / SEM / BLOG / VIDEO

Serveis

  • Web
  • Sem
  • Seo
  • Blog
  • Video

Client

EGEIN Engineering & Construction

Any

Actualitat

Projecte

EGEIN s’encarrega del sector de l’enginyeria i construcció d’edificació industrial, logística i comercial. A més gestiona de manera integral qualsevol projecte de construcció. L’any 2024, gràcies a una molt bona campanya de SEM per part d’Esolvo Comunica, va aconseguir fer la venda més grossa de tota la seva història.

L'objectiu

Per dur a terme aquest projecte, l’equip d’Esolvo Comunica va dissenyar una estratègia de màrqueting molt completa on es van establir tots els objectius a completar. Aquesta estratègia inclou el disseny d’una nova web i el seu contingut, un SEO molt ben treballat, un SEM molt estudiat i la generació de nou contingut per Youtube amb l’objectiu d’ensenyar l’agilitat i la manera de treballar d’EGEIN.

L’objectiu general és donar una visió més propera i moderna de l’empresa tenint presència en plataformes com ara Youtube. D’altra banda, vam voler enfocar els anuncis de SEM cap a on resideix el seu públic objectiu. Paral·lelament, s’ha dut a terme una nova web i posada al dia de la web en aspectes de blog, incorporant nous continguts i imatges de projectes recents. Això permet mantenir el lloc web actualitzat, augmentant la seguretat i protecció contra possibles atacs externs.

El concepte

El procés inicial va començar amb una intensa etapa de planificació de l’estratègia, per captar els objectius i els valors d’EGEIN. Vam establir una estratègia enfocada a la venda de naus industrials i els casos d’èxit que l’empresa ha tingut.

Seguidament, vam realitzar una investigació detallada dins del sector de construcció de naus industrials i sobre els seus principals competidors.

A continuació, vam decidir posar en marxa la nova web d’EGEIN i aquesta va ser rebuda amb una reacció entusiasta tant de clients com de visitants. Finalment, la web de l’empresa va experimentar un augment significatiu en la seva visibilitat en línia, captivant nous clients i reforçant la seva presència en el sector.

Inspira, connecta i comunica

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Sinyol

SOCIAL MEDIA | WEB
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926