PROJECTE

Pullman Asesores

WEB / SEO / SEM / BLOG / VIDEO

Serveis

  • Web
  • Calculadora web
  • Seo
  • Sem
  • Xarxes Socials

Client

PULLMAN ASESORES

Any

Actualitat

Projecte

Pullman és una empresa especialitzada en la gestió integral de la compra i venda de farmàcies. Es distingeix per la seva dedicació a oferir espais d’alta qualitat, a les millors localitzacions, i per proporcionar tota la informació necessària perquè els seus clients puguin prendre decisions informades i segures.

L'objectiu

L’objectiu del projecte és crear una plataforma web que faciliti la compra i venda de farmàcies, permetent als usuaris poden comparar les diferents farmàcies en venda, buscar farmàcies disponibles i contactar amb potencials compradors o venedors. La plataforma oferirà serveis addicionals com a assessoria legal, financera i suport durant la transacció.

Per assegurar que la plataforma no només sigui funcional sinó també visualment atractiva i coherent, s’ha desenvolupat una identitat visual sòlida i reconeixible. Les principals funcionalitats inclouen el registre i autenticació d’usuaris, perfils detallats per a compradors, venedors i assessors, cerca avançada de farmàcies, publicació d’anuncis, gestió de transaccions amb missatgeria interna i serveis de pagament segur. Totes aquestes funcionalitats estan dissenyades per integrar-se harmoniosament amb els elements visuals de la marca.
I finalment vam aconseguir satisfer el client, mantenint la professionalitat i credibilitat de l’empresa però amb una web renovada.

El concepte

El procés amb Pullman Assessors va començar amb una intensa fase de planificació, centrada a comprendre plenament els objectius i valors de l’empresa. Es va establir una estratègia enfocada a destacar els pilars fonamentals: l’eficiència, la transparència i la professionalitat. Aquesta etapa inicial va incloure una investigació exhaustiva en el camp de la compra i venda de farmàcies, així com una anàlisi profunda dels principals competidors. Es van recollir diverses fonts d’inspiració per al disseny i es van crear esbossos inicials, amb l’objectiu de configurar una experiència d’usuari (UX) atractiva i intuïtiva.

La nova plataforma va ser rebuda amb una resposta entusiasta per part dels clients i visitants. Va aconseguir reflectir amb precisió la identitat de l’empresa, simplificant alhora la interacció amb els serveis oferts. A més, va experimentar un notable increment en la seva visibilitat en línia, captant una àmplia base de nous clients i reforçant la seva presència en el sector. En aquest projecte a la web de Pullman Assessors vam incloure-hi una calculadora web que permet als usuaris crear un pla de viabilitat que connecta amb el CRM de l’empresa.

Aquest exemple subratlla la influència decisiva d’un disseny web optimitzat, captivador i contemporani en la transformació de la imatge digital d’una empresa. Una plataforma ben dissenyada no només facilita les transaccions, sinó que també pot impulsar de manera significativa el creixement i l’èxit de l’empresa en un mercat altament competitiu.

Inspira, connecta i comunica

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Sinyol

SOCIAL MEDIA | WEB
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926