PROJECTE

Roses Rent

Branding / Web Design / Ecommerce

Serveis

  • Branding & Design
  • Web
  • Ecommerce

Client

Roses Rent

Any

2023

Projecte

Vam desenvolupar una web de motor de reserves, dins la subvenció de Kit Digital, que fos tant pràctica com intuïtiva. La nostra intenció era proporcionar una plataforma fàcil d’utilitzar que permetés als usuaris explorar els diferents allotjaments disponibles, llegir descripcions detallades i completar el procés de reserva sense complicacions.

L'objectiu

El nostre objectiu com a agència de comunicació en aquest projecte va ser crear una presència en línia atractiva i funcional per a Roses Rent, l’empresa de lloguer d’apartaments a Roses, Costa Brava. Amb una comprensió clara del seu sector i del seu públic objectiu, vam posar en marxa una estratègia per aconseguir una imatge de marca coherent i atractiva.

Vam desenvolupar una web de motor de reserves que fos tant pràctica com intuïtiva. La nostra intenció era proporcionar una plataforma fàcil d’utilitzar que permetés als usuaris explorar els diferents allotjaments disponibles, llegir descripcions detallades i completar el procés de reserva sense complicacions.

Manual d’Identitat
Imatge Corporativa
Branding

El concepte

Vam realitzar el disseny del logotip i el manual de marca, establint els fonaments visuals que reflectissin l’essència i els valors de Roses Rent. Aquesta cohesió visual és fonamental per transmetre una imatge professional i de confiança als clients potencials.

Amb aquest enfocament integral en el disseny gràfic i el desenvolupament web, vam assegurar-nos que Roses Rent disposi d’una presència en línia robusta i efectiva, que no només reflecteixi la seva excel·lència en el lloguer d’apartaments, sinó que també faciliti als clients potencials la reserva d’una experiència de vacances inoblidable a la Costa Brava.

Identitat Visual

El logotip de Roses Rent ha estat meticulosament dissenyat per reflectir la seva missió de proporcionar experiències excepcionals als seus clients. La il·lustració d’una casa amb formes orgàniques a l’interior simbolitza els moments de benestar i les vivències úniques que es gaudeixen amb Roses Rent.

La tipografia Muller, una sans serif amb una estructura equilibrada i línies suaus, s’ha seleccionat per aportar una sensació de modernitat i elegància al logotip, alhora que ofereix una òptima llegibilitat en tots els suports així com la paleta de colors blaves per representar el mar.

Tipografia
Muller
ABCDEFGHIJKLMOPQRSTUVWXZ
abcdefghijklmnopqrstuvwxyz
1234567890
Paleta de colors
Treballem amb la seriositat d’un nen quan juga

Esolvo Comunica

— SEGÜENT PROJECTE

Sepir

BRANDING & DESIGN
Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926