— WEB

Desenvolupament Web

Treballem la transversalitat en comunicació,
perquè cap de les teves expectatives quedi sense veu.

el món digital d’avui, la teva presència online és més que una targeta de visita: és un univers paral·lel on la teva marca respira, interactua i creix. A Esolvo Comunica, entenem que un lloc web no és només un conjunt de pàgines; és una experiència, un viatge per la teva marca.

La nostra metodologia combina creativitat, estratègia i tecnologia de punta, garantint que cada web que desenvolupem sigui única, reflexiva i sobretot, que connecti amb el teu públic. Perquè en el món digital, no n’hi ha prou amb ser vist; cal ser recordat.

Amb més de dues dècades d’experiència en desenvolupament web, creem llocs que no només són estèticament captivadors, sinó també funcionalment robustos i fiables. Des de l’esbós inicial fins al llançament final, cada etapa és una oportunitat per a innovar. Planifiquem webs que s’adapten a tota mena de dispositius, optimitzades per a SEO, i amb una navegació intuïtiva que guia els teus clients cap a on vols que vagin.

seccioDesenvolupamentWeb

Manteniment Web

Vitalitat i Seguretat Ininterrompudes.

El manteniment web és essencial per a la vitalitat i l’èxit a llarg termini del teu lloc web. Un lloc web no és una creació estàtica; és una entitat viva que necessita atenció constant per a assegurar la seva funcionalitat, seguretat i rellevància.

Us oferim un servei de manteniment web exhaustiu i personalitzat. Això inclou actualitzacions regulars del software i del contingut, el monitoratge constant de la seguretat per prevenir atacs cibernètics, i l’optimització per a un rendiment òptim. També ens encarreguem de realitzar còpies de seguretat regulars per a garantir que la vostra informació estigui sempre protegida.

Disposem de paquets de manteniment flexibles, adaptats a les necessitats específiques de cada client. A més, proporcionem informes periòdics per mantenir-te informat sobre l’estat i el rendiment del teu lloc web.

Pots estar tranquil sabent que el teu lloc web està en bones mans, permetent-te concentrar-te en el que realment importa: fer créixer el teu negoci.

seccioMantenimentWeb

Ecommerce: Comercialitzar emocions

Cada transacció, una història d’amor.

Entenem que una botiga en línia és molt més que un simple punt de venda; és un espai on la teva marca es troba cara a cara amb el consumidor. El nostre objectiu és transformar aquest espai en un lloc on cada clic convida a l’exploració i cada compra es converteix en una UX d’alt nivell.

Combinem l’art del disseny amb la ciència de la venda en línia. Creem ecommerce que són intuïtives, fàcils de navegar i dissenyades per maximitzar la conversió de visitants en clients.

Cada element, des de la pàgina d’inici fins a la passarel·la de pagament, és optimitzat per a una experiència d’usuari fluida i atractiva.

Ens especialitzem en plataformes d’ecommerce com Shopify i WooCommerce, oferint solucions personalitzades que s’adapten a les necessitats úniques de cada client. A més, integrem eines de màrqueting digital per atraure trànsit, optimitzem el SEO per a màxima visibilitat, i proporcionem anàlisis detallades per a una presa de decisions estratègiques. Amb Esolvo Comunicació, el teu ecommerce no només ven, sinó que connecta i fidelitza.

seccioDissenyWeb

Projectes Web & Ecommerce

Navega pels projectes Web d’Esolvo Comunica

Dibuixem
Solucions
Treballem junts per aconseguir resultats significatius i amb valor afegit

Esolvo Comunica

Agència de Comunicació a Girona
C/ Del Mas Pons, 5
Montfullà (Girona)
872 000 926